Kennismaken

De naam zegt het al…Bureau Risicomeester helpt om je bedrijfsrisico’s meester te zijn.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over Bureau Risicomeester?

Lees verder

Start van Bureau Risicomeester

Bureau Risicomeester is een adviesbureau dat gestart is in januari 2021.

Eerst onder de naam ‘RW Resultancy’. De ‘RW’ staat voor de namen van eigenaar Rianne Verweij-Wouda. Sinds 2023 is de naam gewijzigd naar Bureau Risicomeester, een toepasselijke bedrijfsnaam die met trots wordt gebruikt!

Bureau Risicomeester biedt diverse diensten aan op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieuzorg. Dit betreft van een eenmalig advies tot het begeleiden van een bedrijfscertificering. We werken vanuit een veiligheidskundige basis, daarom is de eerste stap altijd een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E). Dit is een verplichting voor elk bedrijf.

Overname Arbo ABC Noord - Groningen

Overname Arbo ABC Noord - Groningen

De klantenkring van Arbo ABC Noord wordt overgenomen door Bureau Risicomeester.

Arbo ABC Noord is in 2001 gestart door Frits Santing. Arbo ABC helpt (met name in Noord Nederland) bedrijven en werkgevers door advies, begeleiding en ondersteuning in het naleven van de Arbowet én het behalen van verschillende bedrijfscertificeringen. Dit zijn voornamelijk ISO9001, ISO14001 en de VCA/VCU norm. Het hebben en uitvoeren van een geldige RIE (Arbowet) is daarbij altijd het uitgangspunt geweest.

In 20 jaar tijd heeft Arbo ABC Noord een tevreden klantenkring weten te verkrijgen in voornamelijk het Noordoosten van Nederland. Vanaf juli 2021 neemt Rianne geleidelijk de trouwe klantenkring van Frits over. Formeel zullen alle klanten vanaf juli 2024 overgedragen worden aan Rianne en gaan de klanten verder onder de bedrijfsvoering van Bureau Risicomeester. Tijdens de overname, én in de toekomst blijven klanten van Arbo ABC Noord bekend met de vertrouwde werkwijze zoals ze die gewend zijn: een praktische én pragmatische aanpak!